Eat stop eat (5:2 dieten) – Fastedag 5 – magknip

Eat stop eat (5:2 dieten) – Fastedag 5, tisdag den 29 oktober 2013, vikt 81,1 kg

Ytterligare en fastedag med eat stop eat fasta. Min 5:e dag.

Har inget särskilt att rapportera om denna dag, som inte har skilt sig så mycket från min förra fastedag.

Kände mig relativt pigg under hela dagen.

Dock, en intressant och ny sak som hände.

Fastedag med magknip (efteråt)…

När jag avbröt fastan på kvällen (med middag som jag brukar) fick jag världen magknip. Det är aldrig något som jag märkt av tidigare. Faktum är att jag inte kunde äta så mycket till middag när fastan väl var slut efter som jag fick så ont i magen. Blev nästan lite orolig där ett tag. Vill tillägga att jag i princip aldrig har ont i magen eller har några problem över huvud taget med min mage. Så detta berodde helt klart på fastan.

Magvärken satt i några timmar in på kvällen och jag kända fortfarande av det när jag gick och lade mig vid tio tiden.

När jag vaknade på morgonen dagen efter var dock borta igen och allt var som vanligt. Skönt. Antar att det kan bli lite knas för magen att bli nästan helt tom under fastan och sedan helt plötsligt få en stor påfyllning av middag. Ja, det säger sig väl själv antar jag.

Ska hålla utkik efter om detta händer igen och skriva om det särskilt. Fast ser man på mina tidigare fastedagar så verkar ju detta inte vara något återkommande problem precis. Hur som helst om det dyker upp igen så ska jag särskilt nämnda det.

Har du testat att fasta själv? Skulle gärna vilja veta hur du upplevde det med tanke på magen och så. Skriv en kommentar nedan och berätta om du har upplevt något liknande problem som jag just har berättat om.

Just det, också värt att nämna att jag har drucket mycket vatten under denna fastedag. Har upptäckt att dryck till väldig stordel dämpar mina hungerkänslor.

Ett litet tips bara..