Eat stop eat (5:2 dieten) – Fastedag 12 – två flugor 1

Eat stop eat (5:2 dieten) – Fastedag 12, söndag den 24 november 2013, vikt 80,1 kg

12:e fastedagen med eat stop eat.

OBS! Denna dag tillsammans med nästa (måndag) blir ett mini experiment med eat stop eat fasta. Jag tänkte nämligen köra två dagar i rad med fasta.

Alltså fasta nu på söndag (och middag på söndag kväll). Därefter direkt följt av ytterliggare en dag med fast på måndag (med middag på måndag kvällen).

Var först lite tveksam till att ha två fastedagar på raken, känns ju som om det räcker med en i taget. Fast å andra sidan så vill jag påpeka att det alltså inte rör sig om att fasta i två dagar. Jag äter alltså ett mål mat var 24:e timme (middag i mitt fall) så skillnaden kanske inte är så stor egentligen…

Undrar du hur det gick?

Mer information om denna dag hittar du på min post om Eat stop eat (5:2 dieten) – Fastedag 13.